Senior: Calvo Artai - CB Arteixo Duacode Sénior M 2ª Div · 20/12/2020 12:00 Vila de Noia-Zona Escolar - Carballo || Senior: CB Cambre - CB Arteixo Duacode Sénior M 3ª Div · 20/12/2020 19:00 Pavillón Sofía Toro - Cambre || Junior: CB Arteixo Duacode Júnior M 2ª Div - CB Cambre · 19/12/2020 18:00 Pazo dos Deportes - Arteixo

VICTORIA CLARA

Junior Masculino
6 Marzo 2018

CB ARTEIXO DUACODE 58-34 BASQUET CORUÑA U18/17

(21-14)8-3)(16-6)(13-11)

O partido empezou con dúas canastras triplas dos coruñeses diante da pasividade da defensa que sempre ía chegando tarde a defender os tiros, as recepcións de balón e case que tódalas situacións. No ataque non ían as cousas moito mellor, moita lentitude no movimento tanto dos xogadores como do balón e o marcador mantense igualado. A partires dun tempo morto local, mellora a rotación do balón e acaba o cuarto cun parcial favorable de 21-14.

O segundo cuarto ofrece os peores momentos en canto a anotación, os erros vanse sucedendo nos ataques e o resultado parcial reflicte o acontecido. O mellor do cuarto é que non se recibe ningunha canastra en xogo.

Despois do descanso volve o mellor xogo do partido para os nosos, serios na defensa e no rebote, permitido só 6 puntos, e atacando con máis agresividade e intensidade, ainda que fallando varios tiros cómodos.

No último cuarto, con máis de 20 puntos de distancia, xa se relaxa un pouco o xogo e o marcador non se move moito. Pero xa a victoria non corre perigo.

Destacar o debút de Enzo do equipo cadete con unha moi boa participación.