Senior: Calvo Artai - CB Arteixo Duacode Sénior M 2ª Div · 20/12/2020 12:00 Vila de Noia-Zona Escolar - Carballo || Senior: CB Cambre - CB Arteixo Duacode Sénior M 3ª Div · 20/12/2020 19:00 Pavillón Sofía Toro - Cambre || Junior: CB Arteixo Duacode Júnior M 2ª Div - CB Cambre · 19/12/2020 18:00 Pazo dos Deportes - Arteixo

VICTORIA GRAZAS A UNHA GRAN DEFENSA

Cadete Masculino
25 Marzo 2018

BASQUET CORUÑA U15 51-58 CB ARTEIXO DUACODE

15-10, 10-13, 17-10, 9-25

O partido non emperzou ben para o equipo, a presión dos xogadores de Basquet Coruña provoca que os nosos xogadores cometan moitas perdas producidas pola precipitación no ataque, á vez a nosa defensa e  frouxa o que provoca que os locais manden no marcador.

No segundo cuarto, xa con máis calma, imos recuperando terreo pero non somos quen de poñernos por diante no marcador.

No terceiro cuarto, unha mala saída con 7-0 permite que os coruñeses acaden unha boa vantaxe. A defensa permisiva e outra vez as perdas de balón deixan que os locais dominen o ritmo e o marcador con claridade. Pero, despois de un tempo morto, a actitude e a intensidade cambian por completo. Empezamos a defender as liñas de pase e a forte defensa ao xogador con balón fan que o xogo se iguale e os de Basquet Coruña xa non xoguen cómodos. O marcador do cuarto iguálase, pero aínda así imos ao final do cuarto con 9 puntos abaixo.

O último cuarto empeza ca mesma actitude defensiva que o final do anterior. Os xogadores traballan en cada defensa como se fora a última, chegando a tódolos sitios. Isto actívanos no ataque e fainos xogar con moita determinación e intensidade. Pouco a pouco imos recortando a distancia para empatar primeiro e irnos despegando despois ata acadar unha victoria moi traballada.