Senior: Calvo Artai - CB Arteixo Duacode Sénior M 2ª Div · 20/12/2020 12:00 Vila de Noia-Zona Escolar - Carballo || Senior: CB Cambre - CB Arteixo Duacode Sénior M 3ª Div · 20/12/2020 19:00 Pavillón Sofía Toro - Cambre || Junior: CB Arteixo Duacode Júnior M 2ª Div - CB Cambre · 19/12/2020 18:00 Pazo dos Deportes - Arteixo

Victoria apretada en un partido que foi de máis a menos

Junior Masculino
18 Decembro 2017
Victoria apretada en un partido que foi de máis a menos Victoria apretada en un partido que foi de máis a menos Victoria apretada en un partido que foi de máis a menos Victoria apretada en un partido que foi de máis a menos Victoria apretada en un partido que foi de máis a menos

CB Arteixo DUACODE 47 - 44 Trebóns Basket Club

Parciais: 18-15, 9-9, 16-10, 4-10

Bo empezo de partido con un 7-0 producido por dúas recuperacións de balón e unha tripla. Móvese ben o balón e hai moito acerto no triple (4 en este primeiro cuarto), pero nos minutos finais do cuarto despois de chegar a ter 11 puntos de vantaxe, a pasividade na defensa e o rebote apretan o marcador.

No segundo cuarto fréase o ritmo anotador dos dous equipos, pouca agresividade dos nosos diante da pechada defensa visitante e os ataques acaban case sempre en tiros que xa non teñen o acerto do cuarto anterior.

Despois do descanso parece que nos despegamos no marcador chegando a ter 10 puntos de vantaxe, pero outra vez o baixón no ritmo de ataque e a frouxa defensa permiten que se iguale o marcador outra vez.

No último cuarto segue a falta de agresividade tanto en ataque como en defensa e os visitantes chegan a poñerse a dous puntos a pouco do final, pero varios ataques rápidos que propician varias faltas e unha maior concentración no rebote defensivo así como o acerto no tiro libre ó final fan deixan a victoria na casa.