Senior: Calvo Artai - CB Arteixo Duacode Sénior M 2ª Div · 20/12/2020 12:00 Vila de Noia-Zona Escolar - Carballo || Senior: CB Cambre - CB Arteixo Duacode Sénior M 3ª Div · 20/12/2020 19:00 Pavillón Sofía Toro - Cambre || Junior: CB Arteixo Duacode Júnior M 2ª Div - CB Cambre · 19/12/2020 18:00 Pazo dos Deportes - Arteixo

Importante victoria en Narón que nos mantén na parte alta da clasificación

Cadete Masculino
24 Xaneiro 2018

Baloncesto Narón 60-69 CB Arteixo DUACODE

Parciais: 15-16, 17-16, 11-24, 17-13

Partido moi igualado na primeira parte con un xogo vistoso e rápido por parte dos dous equipos, os ataques impóñense ás defensas que son case sempre superadas levando o marcador a unha anotación alta. Cométense moitas faltas por parte dos dous equipos que non son capaces de conter os ataques rivais.

No terceiro cuarto prodúcese o despegue dos nosos debido a rápidas accións de 1x1 que os xogadores locais non son quen de parar, á vez que a defensa é capaz de parar un pouco o ataque local, a diferencia vai aumentando e chégase á barreira dos dez puntos, que son 13 ó final do cuarto. En este final de cuarto prodúcese a lesión de Enzo que non pode voltar á pista despois de torcerse o pé esquerdo.

Entramos no último cuarto co partido ben "encarrilado", pero os locais apretan un pouco máis na defensa e recortan un pouco a vantaxe ata poñerse a 7 puntos. Pero nos minutos finais os nosos son quen de serear o xogo buscando as mellores opcións no ataque e traballando moito na defensa para deixar a diferencia nos 9 puntos finais.